• Home
  • Vier producten erkend als GIO op basis van vakmanschap

Vier producten erkend als GIO op basis van vakmanschap

november 16, 2017 1:40 pm | Door Ahrend

Op 25 oktober jl. hebben vier Ahrend producten een Erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (2017) ontvangen. Dit heeft de onafhankelijke vakjury tijdens Dutch Design Week 2017 besloten. De erkende producten zijn de Ahrend WELL Chair, de Ahrend Delta tafel, de Ahrend Balance 4-poots tafel en de Ahrend Hybride Onderwijstafel

Arnold Struik, Marketing & Innovation Director:

Na de Special Awards van vorig jaar, zijn wij dit jaar weer trots en dankbaar met deze verkregen GIO Erkenningen. Nóg mooier vind ik de positieve reacties vanuit bezoekers in het Klokgebouw. Hun reacties bevestigen dat onze productinnovaties aansluiten bij onze visie op de slimme en gezonde werkomgeving. Via deze weg wil ik daarom iedereen binnen én buiten de organisatie bedanken die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en het succes van deze vier productinnovaties.

GIO Erkenning – Ahrend Balance 4-poot
Uniek familie-concept van 2-poots en 4-poots opstellingen
Met de sterke modulaire opzet van Ahrend Balance wordt ingespeeld op de facilitaire behoefte van organisaties om werkplekken snel en gemakkelijk aan te kunnen passen. Ook biedt Ahrend Balance 4-poot als eerste werkplekprogramma de mogelijkheid om 4-poots benches in vaste hoogte te combineren met verstelbare duo-werkplekken tot zelfs stahoogte in één configuratie.

Ahrend Balance 4-poot. Design: Marck Haans

GIO Erkenning – Ahrend Delta
Verrassend design met geïntegreerde elektrificatie
Ahrend Delta is een bijzonder, uniek en tijdloos design. Door zijn veelzijdige karakter en geïntegreerde elektrificatie, leent de tafel zich voor diverse doeleinden. Ahrend Delta komt in elke omgeving tot zijn recht; of het nu gaat om een vergaderruimte, een werkomgeving of een eetkamer. Het juk, de plaatsing van het blad en speciale details zorgen voor een duidelijk herkenbaar design en een creatieve uitstraling. Een upgrade voor iedere huiselijke of zakelijke omgeving.

Ahrend Delta. Design: Marck Haans

GIO Erkenning – Ahrend Hybride Onderwijstafel
Innovatief, flexibel en effectief
De Ahrend hybride onderwijstafel is specifiek ontworpen om flexibel om te gaan met verschillende vormen van onderwijs. Dit computermeubel is toepasbaar voor digitaal én regulier onderwijs. De hybride onderwijstafel is geschikt voor zowel het (interactief) lesgeven als het afnemen van (digitale) toetsen in dezelfde ruimte, waardoor slimmer gebruik kan worden gemaakt van vierkante meters.

Ahrend Hybride onderwijstafel. Design: Ahrend Design Team

GIO Erkenning – WELL Chair
Gevarieerd assortiment met buitengewoon comfortabel zitcomfortDe Ahrend WELL Chair is een complete stoelenserie met maar liefst zeven verschillende mogelijkheden voor het onderstel; gecombineerd met een stijlvol, comfortabel én ergonomische kunststof kuip. Enerzijds geschikt als comfortabele bezoekersstoel, anderzijds een ontwerp dat zich goed leent voor informele vergaderingen, overleg- en ontmoetingsplekken.

Ahrend WELL Chair. Design: Kees de Boer

Over de GIO Erkenningen
GIO Erkenningen honoreren het vakmanschap van ontwerper en producent. Om voor deze erkenning in aanmerking te komen, moet een product onder meer voldoen aan eisen op het gebied van esthetiek, functionaliteit, innovativiteit, en materiaalkeuze.

De jaarlijkse toekenning van de GIO Erkenningen wordt georganiseerd door Designlink. Designlink is een onafhankelijke organisatie die vraag, aanbod, kennis en beleid op het gebied van productdesign bij elkaar brengt. Zij heeft als doel het bevorderen en promoten van de ontwikkeling en professionalisering van het industrieel ontwerpen in Nederland. De GIO erkenningen worden al sinds 1986 uitgegeven.

 

Share Ahrend to your world:
Blijf op de hoogte
Mis geen enkele blog, blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Ahrend