• Home
  • Deze toffe interieur trends zien we ook in de Ahrend werkomgeving

Deze toffe interieur trends zien we ook in de Ahrend werkomgeving

november 10, 2017 9:29 am | Door Ahrend

Een van de meest opvallende interieurtrends anno 2017 is wel het toepassen van kleur. Kleur en fun zijn hot! Vele jaren hebben we vooral grijs- en aardetinten gezien, maar nu mag het allemaal wel weer wat fleuriger. Het zogenaamde ‘color blocking’ is ook doorgedrongen in de kantooromgeving. Waar de werkplekken zelf in rustige kleuren worden ingericht, en alleen de bureaubladen regelmatig worden aangepast, krijgen de ruimten eromheen hun eigen identiteit door het gebruik van kleur.

Booking.com

Naast kleur is intimiteit een enorme topic. Door de open flex-kantoren is er juist een behoefte ontstaan aan plekken die meer privacy bieden en waar je geconcentreerd kunt werken. Zo kun je je in de Ahrend Flexbox bijvoorbeeld lekker even terugtrekken.

Als laatste trend zien we duidelijk het gebruik van planten toenemen. Wist je dat een kantoor met planten een werknemer gelukkiger en productiever maakt? Zelfs wanneer de beplanting nep is, neemt de productiviteit met 15% toe. Toch de moeite waard!

Deloitte - The Edge

Om je hippe werkomgeving helemaal af te maken, kleedt Ahrend deze nog aan met bijvoorbeeld stijlvolle kunstobjecten, prints op de wanden en karpetten op de vloeren, zoals de ‘Eden Queen’ of de ‘Delft Blue Plate’ van Moooi.

Studio Afdeling Ahrend

De Studio van Ahrend is uiteraard goed op de hoogte van de huidige interieurtrends, alsmede van de productontwikkelingen van toeleveranciers. Doordat ook nog eens gebruik kan worden gemaakt van de uitgebreide stoffencollectie van onder andere Kvadrat, én van duurzame, gerecyclede stoffen van ReBlend, zijn zij in staat om klanten optimaal te adviseren en passende trends voor te leggen in hun interieurvoorstellen.

Share Ahrend to your world:
Blijf op de hoogte
Mis geen enkele blog, blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Ahrend