• Home
  • Relaxen en opladen tegelijkertijd

Relaxen en opladen tegelijkertijd

oktober 12, 2017 2:47 pm | Door Ahrend

Nooit meer ‘moe van het wachten’ op vliegvelden, treinstations of andere wachtruimten. Deze innovatieve poef van Basten Leijh zet wachten in een ander daglicht door verlichting in diverse kleuren aan de onderzijde en zijn zitcomfort. Je smartphone zal je niet in de steek laten want deze wordt ondertussen draadloos opgeladen. Dus, lekker comfortabel op een poef, terwijl je telefoon automatisch oplaadt.

“Recharged” is een speciaal soort zitje: drie mensen kunnen tegelijk op de ronde zitting zitten hun smartphones opladen – zonder kabels of stekkers. Dutch designer Basten Leijh:

Op de gekleurde kussens, is het gemakkelijk te ontspannen terwijl mobiele apparaten op het ronde Hi-Macs platform in het midden van het design meubel even bijtanken.

De Nederlandse ontwerper Basten Leijh heeft dit design speciaal gemaakt voor openbare ruimtes als wachtruimtes of loungeplekken op bijvoorbeeld vliegvelden en stations. Padding en stof komen samen op een unieke manier met de taaie Acrylsteen, die poriënvrij is en bestand tegen vlekken en krassen.

Het draadloos opladen van de batterij is ontwikkeld door het Nederlandse Zens, volgens de nieuwste inductietechnologie Qi. Het Hi-Mac materiaal biedt een ideale verbinding tussen de zender en een ontvanger, zoals een mobiele telefoon. Het laadstation kan niet door water, krassen of andere gebruikssporen beïnvloed worden. Tegelijkertijd blijft het op het eerste gezicht onzichtbaar geïntegreerd in het designmeubilair.

Bron: http://www.th-medien.com/index.php/news-lesen/items/laden-im-loungebereich.html

Share Ahrend to your world:
Blijf op de hoogte
Mis geen enkele blog, blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Ahrend