• Home
  • Werk gezonder, beweeg meer met een zit-sta bureau

Werk gezonder, beweeg meer met een zit-sta bureau

februari 26, 2018 12:53 pm | Door Ahrend

De mens is niet gemaakt om de hele dag te zitten. Kantoormedewerkers doen dit toch praktisch de hele dag, terwijl veel zittend werken tot gezondheidsrisico’s leidt. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziektes en vroegtijdig overlijden. Buiten werktijd sporten is altijd een goed idee, maar dit gaat helaas niet het effect tegen van teveel zitten op de werkvloer. Het is daarom belangrijk om ook gedurende de werkdag meer te bewegen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op de productiviteit, maar het verbetert ook de gemoedstoestand, concentratie en productiviteit. Kortom, alles wat je op een dag nodig hebt, zowel op werk als privé!

Balance sit/stand desk at TOPIC

Balance sit/stand desk at TOPIC

Gezondheidsproblemen oplopen door de hele dag op kantoor te zitten, dat wil niemand. Daarnaast is het ook nog eens zo dat medewerkers zich gelukkiger, vitaler en productiever voelen in een vitale en inspirerende werkomgeving. Met een Ahrend Balance zit-sta bureau vinden medewerkers eenvoudig de juiste balans tussen zittend en staand werken. Dit kan nog een stap verder met de innovatieve Comfortwerkplek en het ergonomisch paspoort. Hiermee wordt de werkplek automatisch ingesteld op basis van persoonlijke voorkeuren, zowel zit- als stahoogte.

Staand werken kan in het begin wat onwennig aanvoelen, maar je zult snel merken dat je je snel energieker gaat voelen. Wist je dat bijvoorbeeld na de lunch even staand werken al bij kan dragen aan het voorkomen van een middagdipje? Benieuwd naar alle voordelen, bekijk de Infographic hieronder:

de-positieve-gevolgen-van-staand-werkenWil je meer weten over de slimme oplossingen van Ahrend? Lees alles over het Ahrend Smart Office.

Share Ahrend to your world:
Blijf op de hoogte
Mis geen enkele blog, blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Ahrend